A Travellerspoint blog

Gdansk Shipyard 1

avagy utazásom elérte a célját, végre be is mászhattam valahová, és átéltem a boldogság pillanatait

Torunból piros Polskibusszal elmentem Gdanskba. A buszmegállóból úgy ahogy voltam, étlen szomjan, hátizsákostul mentem a hajógyárba, mégpedig fejben elraktározott térképpel. Ez bizony nagyon fontos volt nekem. Vakon is odataláltam volna.
Be is másztam priwatym területre, először átdobva a komplett cuccomat ridikülöstül, benne minden vagyonommal és egy tisztasági betétbe és büdös zokniba csomagolt érzékeny Füles Mackó babával, és utána én.
Egy ízben 10 percet ültem egy nagy vasdarabon, csak hogy a lemenő nap a daru két lába között csillanjon. Esetleg szikrázzon a vason, hogy tovább ne menjek.
Hát én ezért mentem oda, úgyhogy ezt megkaptam, és meg kell mondjam, nem merték megtenni, hogy ne legyen semmi Solidarnosc kiállítás. Igaz, az előzőt 2 nappal lekéstem minden irányból, de volt helyette másik! Természetesen azt is megtekintettem. Ezt nem ragoznám tovább, inkább a képeket rakom, nem mind jó, de van közötte nagyon állat is, komolyan. El se hiszem, hogy én csináltam! Majs a kövi bejegyzésben jön a kiállítás.

Először is maga a bejárat, meg az eredeti állapotban megtartott kantin(ok)

large_CAM00374.jpg CAM00686.jpgCAM00377.jpgCAM00375.jpgCAM00689.jpg

Posted by illaberec 11:19

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint